NE JUCĂM , ÎNVATĂM ȘI CRESTEM IMPREUNA

CREATIVITATE, OPTIMISM DĂRUIRE, REALIZĂRI, UNITATE ȚEL ATINS, ARMONIE

Despre noi

Grădiniţa „Codruta” este o instituţie  de invatamant prescolar   ce oferă copiilor cu vârste cuprinse între 3si 6 ani un mediu atractiv în care ei să se simtă în siguranţă şi, în acelaşi timp, să le confere independenţă şi libertatea de acţiune, să le stimuleze dorinţa de a descifra lumea înconjuratoare.

Locaţia în care funcţionează grădiniţa este o construcţie  amplasată într-o zonă liniştită, sigură, cu două nivele şi  o curte generoasă dotata cu aparate de joc in aer liber . Dotările deosebite, adecvate nivelului de vârstă şi preocupărilor copiilor preşcolari vin în întâmpinarea cerinţelor unui program dinamic şi stimulativ. Grădiniţa „Codruta ” răspunde nevoilor copilului, dar şi familiei.

Grădiniţa „Codruta ”  functioneaza la standarde profesionale europene , cu o echipa de 16 cadre didactice calificate majoritatea cu studii superioare , titulare pe post preocupate si pasionate de cariera didactica , cu mare dragoste fata de copii si alaturi de 10 cadre nedidactice , 3 de didactic auxiliar , un cadru sanitar si un psiholog scolar incununeaza cu succes rezultatele de exceptie ale copiilor.

Cadrele didactice  sunt intr-un proces continuu de dezvoltare profesională prin urmarea cursurilor CCD  organizate sub egida inspectoratului şcolar şi al MECTS, prin traininguri orientate către relaţionarea cu copiii si parteneriate cu instituţii de profil . Grădiniţa cu program prelungit „Codruta” îşi propune să asigure cadrul favorabil unei educaţii solide pentru toţi copiii, implicând în procesul de educaţie  toţi factorii educaţionali şi comunitatea locală.

Viziunea noastra

Trebuie sa  punem  accent pe educaţia timpurie , varstele mici constituind baza personalitatii  iar pentru reusita educationala a copilului e necesar sa fie antrenati “ toti actorii cu care acestia interactioneaza”: familie –gradinita-comunitate. .
Ştim că nu toţi copiii sunt la fel. Noi, împreună cu familia ta, te călăuzim spre reuşită şi împlinire, căci tu ne reprezinţi.